Vi växer – Välkommen Linda!

Nu har Linda Dickson börjat arbeta med oss. Linda är vår nya teamledare för miljö- och hållbarhet och kommer ha sin bas på vårt kontor i Stockholm.

Linda som är miljövetare från Linköpings universitet, har under många år arbetat inom miljö- och VA-området på ett teknikkonsultföretag, och de senaste åren som gruppchef. 

Vi ställde tre snabba frågor till Linda för att du ska få möjlighet att lära känna henne lite bättre:

Vad kommer du arbeta med?

Jag kommer in i rollen som teamledare för miljö- och hållbarhet. Tillsammans med teamet ska jag fortsätta bygga upp den affären och med allt vad det innebär. Det känns så spännande!

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?

Jag har alltid vetat att jag vill arbeta inom naturvetenskapen. Jag är en generalist, dras till det tvärvetenskapliga och det multidisciplinära. Allt detta hittar jag inom miljö- och hållbarhetsområdet och det finns ett stort behov av att tänka och testa nytt. När jag valde att läsa till just miljövetare sa en av mina lärare att ”du vet väl att du alltid kommer jobba i motvind”. Något jag aldrig märkt av! Miljö- och hållbarhetsfrågan är större än någonsin och det bubblar överallt. Efter IPCCs senaste rapporter är det mer än tydligt att det nu är på blodigt allvar att sätta dessa frågor högst upp på agendan.

Vi tycker att det är mycket roligt att du är här hos oss. Vad fick dig att börja just här?

Jag har haft ögonen på Liljemark sedan 2012/2013 då en dåvarande kollega började jobba här. Jag har med intresse följt och sett Liljemark växa och när de nu vill ta steget och satsa på miljö- och hållbarhetsområdet var steget inte långt för mig. Utifrån uppfattade jag Liljemark som det mindre konsultföretaget med stort hjärta.

Nu ser jag verkligen fram emot att komma tillbaka till miljö- och hållbarhetsområdet och få bidra i de uppdrag vi åtar oss. Jag ser också fram emot att arbeta på ett mindre konsultföretag där man känner alla.

Varmt välkommen Linda!

Vill du komma i kontakt med Linda? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.