VI VÄXER – SÄG HEJ TILL BJÖRN!

Vi har den stora glädjen att hälsa Björn Pinner välkommen till oss!

Björn arbetar nu hos oss som miljökonsult med sin bas i Stockholm. Han kommer främst att arbeta som uppdragsledare för projekt i alla skeden, från undersökning till riskbedömning och miljökontroll vid åtgärd. Björn har tidigare arbetat som miljökonsult och projektledare, men även som miljöinspektör.

Vi ställde några frågor till Björn för att du ska få möjlighet att lära känna honom lite:

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?
Jag har alltid varit intresserad av vår miljö och samtidigt är jag ganska tekniskt lagd så mina intressen passar bra inom förorenade områden där mycket av undersökningar och framförallt åtgärder är kopplat till tekniska system och olika kreativa lösningar.

Vad driver dig i ditt arbete?
Känslan av att göra något bra tillsammans oavsett om det avser kollegor eller parter i projekt som utförare eller beställare. De personliga kontakterna är väldigt viktiga för ett lyckat projekt. Om känslan av samarbete och gemensamma mål saknas kommer projektet inte upplevas som särskilt lyckat oavsett måluppfyllnad och hur intressant arbetsinsatsen än har varit. Min målbild är att alla i slutänden ska vara nöjda med det som gjorts.

Vad känner du att du kan bidra lite extra med?
Jag hoppas kunna bidra med positivt driv. Min erfarenhet av vattenrening i saneringsprojekt är något som få har erfarenhet av och som jag gärna delar med mig erfarenheter ifrån.

Vi tycker att det är mycket roligt att du är här hos oss. Vad fick dig att börja just här?
Jag känner till Liljemark sedan tidigare och har sedan länge haft känslan av att företaget står för en småskalig robusthet och med en tydlig inriktning på kvalitet. Jag uppskattar ett mindre företag där medarbetarna får ta plats och lyssnas på, det är viktigt för mig.

Varmt välkommen Björn!

Vill du komma i kontakt med Björn? Här hittar du hans kontaktuppgifter.