Ledningssystem

Vi vill

Leva som vi lär

Ett strukturerat arbetssätt skapar förutsättningar för god kvalitet i våra uppdrag och möjlighet att utveckla nya idéer.

Vi är certifierade enligt ISO 14001 för miljö och ISO 9001 för kvalitet. Certifikaten är ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt med miljö och kvalitet i vår verksamhet och att vi ständigt förbättrar vårt arbete.

Ett kvalitetsledningssystem hjälper oss bland annat att arbeta effektivt och att göra våra kunder nöjda. Ett miljöledningssystem hjälper oss bland annat att hålla koll på vår miljöpåverkan och arbeta strukturerat för att ständigt bli bättre.

En certifiering innebär en extra trygghet både för oss och för våra kunder!

Om standarderna

Vi granskas regelbundet

ISO 14001 och ISO 9001 är internationella standarder för certifiering av miljö- respektive kvalitetsledningssystem i företag och andra organisationer. Certifikaten utfärdas av ett externt certifieringsföretag – i vårt fall A3CERT – som från och med nu regelbundet granskar att vi arbetar enligt de krav som ingår i standarderna.

Fråga gärna
Vill du veta med om hur vi arbetar? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.
Vår vision
En schysst miljö för alla.

Vi vill nå dit genom att i vårt arbete fokus på:
Arbetsglädje
Nytänkande
Erfarenhet
Arbetsglädje
Vi tror att nya idéer och arbetsglädje skapas av människor som får vara med och bidra i en god arbetsmiljö, därför är det viktigt för oss att ge alla bra förutsättningar.
Nytänkande
Vi vill vara med och utveckla samhället och branschen. Vi strävar efter att ständigt förbättra oss och hitta nya lösningar på våra kunders utmaningar.
Erfarenhet
Genom lyhördhet, sakkunnig rådgivning och erfarenhet förstår vi kundens utmaningar, därigenom utför vi uppdrag som uppfyller kunden behov.
Great Staff

Our Carers

Our carers love what they do, and that's what makes them so special.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.