Förorenade områden

LC_ikoner_tjänster_miljöbedömningar

MILJÖTJÄNSTER​

Proin grus nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

Liljemark arbetar brett inom miljö-, klimat- och hållbarhetsområdet. Inget uppdrag är för litet, eller för stort. Vi arbetar i alla skeden, helst är vi med redan i planeringen, och i olika typer av projekt. Vi arbetar strategiskt med KMA, hållbarhet och klimat. Vi kan arbeta som miljöstöd i ert stora projekt eller i en avgränsad utredning. Ni kan också anlita oss för att moderera eller leda workshops i ämnet.

LC_ikoner_tjänster_förorenade områden

Förorenade områden

Proin grus nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

Förorenade områden riskerar att skada miljön och människors hälsa. Behov av att undersöka och undersöka föroreningar i mark- och vatten kan förekomma både i pågående verksamheter , vid avveckling och där tidigare verksamheter har bedrivits. Vi hjälper er från start till mål, från inledande inventering och undersökningar till projektering och projektledning av åtgärder. Liljemark har en gedigen kompetens och stor kapacitet inom förorenade områden.

LC_ikoner_tjänster_miljö och hållbarhet

Byggnadsmiljö

Proin grus nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

En viktig del i att skapa en schysst miljö är hållbara byggnader med minimal miljöpåverkan, allt från planering och nybyggnation till ombyggnation och rivning. Men även när byggnaderna står där och används. Liljemark Consulting erbjuder miljösamordning i byggnad, miljöinventeringarna, återbruksinventering och radonutredningar.