Vi växer och satsar på framtiden

Sedan starten 2011 har vi etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 12 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och en omsättning på 12 miljoner kronor i senaste bokslutet. Nu är vi redo att ta nästa steg i utvecklingen av företaget.

När jag startade Liljemark Consulting hade jag en dröm om ett hållbart företag. Ett företag som skapar de bästa lösningarna för kunden och för miljön. Men även ett företag där medarbetare kan må bra. Att växa har aldrig varit ett självändamål men det är ett tecken på att det går bra, att vi gör rätt saker och att vi jobbar långsiktigt, säger Anneli Liljemark, vd för Liljemark Consulting.

47 % av uppdragen 2016 var från återköpande kunder, samtidigt som vi vuxit i antal anställda med mer än 30 % årligen. Det är bästa betyget på att vi gör ett bra jobb med hög kvalitet. För att vi ska kunna fortsätta leverera bra och hållbara lösningar till ännu fler kunder satser vi nu på att utveckla företaget genom att: anställa fler kompetenta och drivna medarbetare, att tillsätta en extern styrelse och att etablera oss på fler orter.

Genom att få in ny gedigen kompetens och erfarenhet i styrelsen är avsikten att företaget ska fortsätta att långsiktigt utvecklas och växa samtidigt som fokus fortsätter att vara att skapa ett hållbart företag. Ny styrelseordförande är Jan-Erik Lindström, som under många år drivit företag inom sanering av mark och vatten samt byggande och underhåll av drivmedelsanläggningar. Vi stärker även upp företaget och styrelse genom den nya ledamoten Elinor Skogsfors, som varit HR-chef sedan 80-talet på stora internationella företag som Ericsson, Pfizer och Tele2.

Liljemark Consulting är ett spännande företag med stor utvecklingspotential tack vare ett stort driv och engagemang samt det stora kunnandet inom miljö och hållbarhet hos grundaren och medarbetarna, säger Jan-Erik Lindström som är ny styrelseordförande för Liljemark Consulting.