Vi stöttar Shine

Vi på Liljemark Consulting arbetar för en hållbar utveckling genom att vi bidrar till miljö- och samhällsnytta. Därför är det självklart för oss att stötta unga entreprenörer som precis som vi vill göra världen lite bättre. Och nu kan vi stolt presentera att vi sponsrar Shine UF!

Shine UF består av Alice Gardby, Alina Östensson och Isabelle Malmsten. De går alla tredje året på det naturvetenskapliga programmet med inriktning mot entreprenörskap på Östra Reals Gymnasium.

Shine vill att varje människa ska våga ta plats och våga lysa på både in och- utsidan. Detta bidrar de med genom snygga tröjor i två olika modeller. Tröjorna har stjärnmotiv vilket symboliserar att alla är stjärnor. En av modellerna har reflextryck vilket gör att man får lite hjälp på traven att verkligen lysa.

För oss är det viktigt att alla människor är trygga i sig själva och vågar lysa med sin tillvaro, att aldrig låta någon annan trycka ner en. Vi har därför skapat ett bekvämt och stilrent plagg som både ökar självförtroende och självkänsla, säger grundarna av Shine UF.

Tack Shine UF för ert engagemang och att ni är kämpar för att alla ska våga ta plats och må bra. Vi heja på er och önskar er all lycka till!

KOLLA IN HÄR…

Vill ni se tröjorna eller veta mer om Shine UF, kolla då in deras instagramkonto shine.uf