Vi säger hej till Pernilla

Vi har den stora glädjen att hälsa Pernilla Ljunggren välkommen till oss!

Pernilla arbetar nu hos oss som miljökonsult med sin bas i Stockholm. Pernilla har en lång erfarenhet från branschen. Hon har studerat geo-, och humanekologi på universitetet och även markekologisk design på Västerbergslagens utbildningscentrum. Efter studierna började hon 2008 jobba hos Ragn-Sells. Där arbetade hon under 14 år med allt från att vara analytisk miljökemist på det interna labbet och att vara säljare av förorenad mark till att jobba som projektledare inom marksanering både internt och externt. Pernilla har även varit senior advisor inom området provtagning och sanering samt haft utbildningar om allt från avfallslagstiftning till provtagning av avfall.

Vi ställde några frågor till Pernilla för att du ska få möjlighet att lära känna henne lite:

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?
Det finns väl inget som är viktigare i livet än det? Min drivkraft är att jag verkligen vill göra allt för att våra kommande generationer ska få växa upp i en så giftfri miljö som möjligt och att den biologiska mångfalden ökar i stället för minskar. Djur och natur är grunden och framtiden för att mänskligheten ska överleva. 

Vad känner du att du kan bidra lite extra med?
Jag har jobbat på mottagarsidan i 14 år, så har jag stor kunskap hur den sidan av överskotts- och förorenade massor från ex marksaneringar fungerar, hur mottagaranläggningarna tänker och vad de vill ha för information. Det perspektivet och kunskapen vill jag dela med mig av och ta in i arbetet.

Varför har du valt att arbeta på Liljemark Consulting?
Det känns superspännande att få komma och jobba med det man älskar med ett likasinnat gäng härliga människor som faktiskt förstår hur exalterad och nyfiken man kan bli över att hitta något oväntat. Jag ser fram emot att kunna bolla saker och ”nörda” in sig i olika ämnen så som platsproblematiker med likasinnade, höra andras infallsvinklar, erfarenheter och idéer. Det ska bli otroligt kul!

VARMT VÄLKOMMEN PERNILLA!

Vill du komma i kontakt med Pernilla? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.