Vi presenterar stolt: Stina!

Det är fredag och vi firar med att hälsa Stina Björkman välkommen till oss! Stina har i veckan börjat arbeta hos oss som miljökonsult med sin bas på vårt kontor i Stockholm.

Stina har under flera år arbetat som miljökonsult, både i fält och på kontoret, med olika typer av undersökningar, utredningar och miljökontroller. Nu senast kommer hon från Länsstyrelsen i Stockholm.

Vi ställde fyra snabba frågor till Stina för att du ska få möjlighet att lära känna henne bättre:

Vad kommer du arbeta med?

Jag kommer att jobba med alla möjliga sysslor inom förorenade områden. Planen är även att jag ska börja uppdragsleda, antingen genom mindre projekt eller som biträdande uppdragsledare.

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?

Miljö och hållbarhet är viktiga frågor. Det känns kul att vara en kugge, om än liten, i arbetet för att uppnå uppsatta mål, så som de nationella miljömålen då arbetet med förorenade områden framförallt är kopplat till arbetet mot en giftfri miljö.

Vi tycker att det är mycket roligt att du är här hos oss. Vad fick dig att börja just här?

Jag tycker att det är kul och engagerande att i samarbete med kollegor jobba kring olika förorenade områden och skapa sig en helhetsbild för att sedan hitta bra och hållbara lösningar. Jag har en positiv bild av Liljemarks. Och jag ser fram emot utvecklingspotentialen med att jobba på ett mindre företag men ändå få möjligheten att jobba med spännande och intressanta frågeställningar och uppdrag.

Vad ser du fram emot lite extra?

Jag ser fram emot att jobba närmare kollegor än vad jag (och många med mig) har kunnat göra det senaste året. Jag längtar även till att komma tillbaka till den variation som konsultarbetet med förorenade områden ger, både genom olika typer av frågeställningar och uppdrag, samt växlingen mellan fält- och kontorsjobb.

VARMT VÄLKOMMEN STINA!

Vill du komma i kontakt med Stina? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.