Vi har gjort det igen – Superföretag 2021

Det är inte första gången men vi är minst lika glada och stolta, tillsammans har vi blivit Superföretag 2021.

På Liljemark Consulting arbetar riktigt vassa miljökonsulter. Det är vi som tillsammans arbetar här som med all vår kunskap, erfarenhet och våra personligheter som skapar ett superföretag. Det är oss du träffar när du arbetar med oss, det är vi som tillsammans skapar vår framgång, med sikte på vår målbild är: Sveriges bästa miljökonsult. Vi gör det för att vi vill bidra till en schysst miljö för alla. Och vi gör det tillsammans med våra kunder! Tack!

Vill du veta mer om vad vi gör eller är intresserad av att få veta hur det är att arbeta här så tveka inte att höra av dig!

MEN VAD ÄR ETT SUPERFÖRETAG?

För sjuttonde året i rad utser Dun & Bradstreet Sveriges Superföretag. Totalt 630 företag kvalar in på listan, en minskning med drygt 11 procent från förra året.

För att ett företag ska klassas som ett Superföretag måste det uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan.

Se listan på alla företag som blivit Superföretag 2021