Vi hälsar en ny stjärna välkommen

Vi har den stora glädjen att hälsa Stina Järnland välkommen till oss!

Stina har idag börjat hos oss och kommer att arbeta som projektadministratör i Göteborg. Det är en helt ny tjänst hos oss Liljemark och vi kommer forma den över tid efter verksamhetens behov tillsammans med Stina.

Stina har en bakgrund som butikschef och valde sedan att gå vidare till ett mer administrativt yrke som administratör i Göteborgs stad där hon arbetat som chefsstöd. Vi är mycket stolta och tacksamma att ha Stina med oss i företaget och ser fram emot att utveckla tjänsten tillsammans.

Vi ställde några frågor till Stina för att du ska få möjlighet att lära känna henne lite:

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag är väldigt lösningsorienterad och försöker hela tiden hitta nya vägar och lösningar för att driva arbetet framåt mot bästa resultat. Jag ser mållinjen i början av en ny arbetsuppgift och drivs av hitta den bästa vägen dit som gynnar alla.

Miljön är det viktigaste vi har och att få vara med och stötta miljökonsulterna på Liljemark så att de kan fokusera på sitt arbete för en renare och mer hållbar miljö känns väldigt ärofyllt.

Vad känner du att du kan bidra lite extra med?

Jag är van att vara spindeln i nätet, någon som man kan vända sig till när man behöver snabba svar på frågor eller någon man kan bolla med för att komma fram till bra lösningar. Mitt motto är att allt löser sig, vi ska bara hitta rätt väg dit.

Varför har du valt att arbeta på Liljemark Consulting?

Jag har bara hört fina ord om Liljemark Consulting och att få vara en del av ett företag på framfart, som arbetar med miljöfrågor och hållbarhet som är viktiga frågor för mig samt kunna bidra med mina erfarenheter och kvalitéer för att utveckla och utvecklas inom företaget ser jag mycket fram emot.

Varmt välkommen Stina!

Vill du komma i kontakt med Stina? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.