Vi blir fler i Stockholm

Vi har den stora glädjen att hälsa Kostas Litsios välkommen till oss!

Kostas arbetar nu hos oss som miljökonsult med sin bas i Stockholm. Kostas är miljöingenjör och kom till Sverige från Grekland för 7 år sen. I Grekland arbetade han med miljökonsekvensbeskrivningar, miljörapporter och miljötillstånd. I Sverige har han arbetat med miljöfrågor inom byggbranschen och certifieringen av nya byggnader. De senaste två åren har han också deltagit i olika utvecklingsprojekt inom cirkulär ekonomi och klimatpåverkan av byggnader.

Vi ställde några frågor till Kostas för att du ska få möjlighet att lära känna honom lite:

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?
Miljöfrågorna är så viktiga, något alla måste arbeta med. Jag vill hjälpa företag med deras miljöarbete och speciellt med omställningen till en cirkulär ekonomi.  

Vad driver dig i ditt arbete?
Jag drivs av att alltid lära mig något nytt, att se ett tydligt resultat av mitt arbete och att driva saker framåt. 

Vad känner du att du kan bidra lite extra med?
Jag hoppas att jag kan använda min erfarenhet för att hjälpa våra uppdragsgivare med miljöfrågor inom byggbranschen, miljöcertifiering och cirkulär ekonomi. 

Varför har du valt att arbeta på Liljemark Consulting?
Liljemark Consulting är ett litet bolag med stor kunskap och erfarenhet, det här passar mig perfekt. Ett företag där jag även har chansen att påverka hur vi arbetar. Dessutom ger det mig chansen att samarbeta med Anneli Liljemark, något jag länge velat göra.

VARMT VÄLKOMMEN KOSTAS!

Vill du komma i kontakt med Kostas? Här hittar du hans kontaktuppgifter.