Vi blir fler i Göteborg!

Ny vecka och även denna gång får vi hälsa en ny kollega välkommen. Vi är mycket glada att Moutassem Alkharouf har börjat arbeta hos oss!

Moutassem arbetar nu hos oss som miljökonsult med sin bas i Göteborg. Han har en master i geologi och geofysik samt samhällsvetare från Malmö Universitet. Han har tidigare arbetat i tio år på olje- och gasfält i mellanösternområde. De senaste tre år har han arbetat som fältgeotekniker och innan det har han under 13 års tid arbetat med bland annat forskning, provtagning, fältarbete, bedömning, analysering och sondering.

Vi ställde några frågor till Moutassem för att du ska få möjlighet att lära känna honom lite:

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?

Miljö och hållbarhet ligger mig varmt om hjärtat, tillsammans med ett intresse för natur och hälsa. Jag hoppas att kunna använda mina kunskaper inom fältarbete och provtagning för att bidra till bra utveckling inom företaget.

Varför har du valt att arbeta på Liljemark?

Liljemark har etablerat sig väl i branschen och bidragit till goda lösningar inom miljö och hållbarhet. Det känns väldigt roligt att vara på plats och jag ser fram emot att få lära känna alla nya kollegor!

Vad ser du fram emot?

Jag drivs av varierande arbetsuppgifter med utmaningar. Det hoppas och tror jag att jag kommer få här. Jag vill även öka mina kunskaper inom förorenad mark, lära mig om branschen och hur vi säkerställer en giftfri miljö.

VARMT VÄLKOMMEN MOUTASSEM!

Vill du komma i kontakt med Moutassem? Här hittar du hans kontaktuppgifter.