Snart flyttar vi

Vi är glada att meddela att våra två Stockholmskontor kommer att slås samman till ett i början av april. Den kommande förändringen väcker stor entusiasm hos oss alla, och vi längtar efter att återförenas med våra kollegor på ett och samma ställe.

Vår nya hemvist kommer att vara belägen i den grönskande miljön vid Alvik. Närheten till naturen och vattnet ger oss inte bara en inspirerande arbetsplats utan även en skön känsla av samhörighet.

I samband med vår flytt har vi tagit ett steg mot att minska vår miljöpåverkan. Vi har lagt stor vikt vid återbruk och återvinning av material för att skapa en hållbar arbetsplats. Genom att återanvända glaspartier och dörrar till våra mötesrum ger vi gamla ting ett nytt liv och reducerar därmed vårt avtryck på miljön. Det fantastiska golvet av Kolmårdssten behåller vi, och det är med stolthet vi kan berätta att även nya golvet är tillverkat av återvunnet material. Genom att använda begagnade produkter har vi kunnat minimera vår konsumtion av nya resurser och inställt satsa på en mer hållbar framtid.

Vi är övertygade om att små handlingar kan göra stor skillnad när det kommer till att vårda vår planet. Med vårt nya kontor i Alvik strävar vi mot en grönare och mer hållbar framtid. En schysst miljö för alla!

Arbete pågår.

Även de nya mattorna som läggs in är av återvunnet material.