Säg hej till Frida

Idag hälsar vi Frida Rehnberg varmt välkommen till oss på Liljemark. Frida kommer arbeta som miljökonsult i Göteborg.

Vi ställde några frågor till Frida för att du ska få möjlighet att lära känna henne lite:

Kan du berätta kort om din bakgrund för de som inte vet?
Jag började mina akademiska studier med matematik och psykologi på Göteborg universitet innan jag gav mig på en femårig civilingenjörsutbildning. År 2021 tog jag examen från Chalmers tekniska högskola där jag studerade civilingenjör inom Samhällsbyggnadsteknik. Under min master i Industrial Ecology spenderade jag även en termin i Leiden och Delft i Nederländerna. Efter min examen har jag arbetat som miljökonsult inom förorenade områden i ca 2 år, både i Sundsvall och Göteborg. 

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?
Miljö och hållbarhet har alltid varit en central del av mitt liv och jag ser det som en självklarhet att också inkludera detta i arbetslivet. Genom detta hoppas jag kunna bidra till en något bättre framtid för mig och min omgivning. 

Vad driver dig i ditt arbete?
Det som driver mig i arbetet är viljan att lära mig nya saker och att bli ännu bättre på det jag redan kan. Jag får energi av att träffa nya människor och att lära mig från andra i branschen. Det är också viktigt för mig att känna att mitt arbete gör skillnad för vår omvärld.

Vad ser du fram emot?
Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor på Liljemark göra världen lite bättre varje dag. Det ska bli väldigt kul att få ta del av den expertis och erfarenhet som finns på företaget och att få utvecklas ännu mer.

Vad tycker du om att göra när du inte arbetar?
När jag inte arbetar tycker jag om att träna och vara aktiv. Jag tränar crossfit, klättrar och gillar att promenera i naturen. Jag sjunger också i Kentkören, läser böcker och lyssnar på musik. Sen tycker jag såklart också om att bara ta det lugnt framför en film eller serie i soffan.

Välkommen till oss Frida!

Vill du komma i kontakt med Frida? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.