Nu startar vi vårt tredje kontor

Ett annorlunda och utmanande men även på många sätt spännande år börja gå mot sitt slut. Precis som för de flesta andra blev det här året inte alls som vi trodde, trots ändrade förutsättningar har vi fortsatt det arbeta med utvecklande uppdrag och det har gått bra. Vi fortsätter vår starka och stabila utveckling, vi växer organiskt med nya medarbetare som förstärker både på djupet och bredden och i början av december flyttade vi till större lokaler i Göteborg. Nästa utvecklingssteg för företaget blir att öppna ett till kontor i Stockholm, på Södermalm.

Pandemin har tvingat oss till nya arbetssätt men även drivit på och öppnat ögonen för nya möjligheter. Nya tider kräver nya sätt att arbeta och samarbeta på. Det lär vi oss av och tar med oss framåt, säger Anneli Liljemark, vd och grundare av Liljemark Consulting.

VI FORTSÄTTER VÅR UTVECKLINGSRESA – SNART PÅ SÖDERMALM

Liljemark Consulting startade år 2011 med en anställd, år 2017 var vi 12 stycken och nu är vi 24 medarbetare. Att växa är inget självändamål men det är ett tecken på att det går bra, att vi gör rätt saker och med hög kvalitet samt att vi jobbar långsiktigt. Med spännande uppdrag som pågår och fler i startgropen tar vi nu sikte mot 2021. För att vi ska kunna fortsätta leverera bra och hållbara lösningar till ännu fler kunder satsar vi på att utveckla företaget genom att starta ett till kontor i Stockholm och anställa fler kompetenta och drivna medarbetare.

Vi vill ha två kontor i Stockholm som det är enkelt och smidigt att nå oavsett var man bor, den dagen vi kan jobba mer regelbundet på kontoret igen. Att dessutom ha ett kontor på norra sidan Stockholm och ett på södra sidan gör att vi ökar närheten till kunder och uppdrag. Därför väljer vi nu att starta ett till kontor, ett tredje, och det kommer vara på Södermalm, fortsätter Anneli Liljemark.