Nu intar vi Göteborg

För varje år har vi vuxit och utvecklats som företag. Nästa steg för oss är inte bara att växa i antal medarbetare och kunder utan även att starta ett till kontor, i Göteborg.

En av företagets grundtankar är att vara nära kunderna. Vi strävar hela tiden efter att ha en god kommunikation med våra kunder och vara lyhörda för dem och deras behov. Vår kompetens och våra erfarenheter ger oss en bra utgångpunkt för att tänka kreativt och lösa kunders utmaningar.

Vårt mål är att skapa bästa nytta för våra kunder och för miljön. Genom att lösa våra kunders problem i nära samarbete med dem säkerställer vi detta. Då måste vi vara nära kunderna. Därför blir det ett naturligt nästa steg att öppna ett till kontor, säger Anneli Liljemark, vd för Liljemark Consulting.

Den 1 oktober öppnar kontoret i Göteborg, Sofierogatan 3A. Vid start har vi två seniora miljökonsulter, Jessica Åberg och Emelie Westman.

Det händer mycket i Göteborg, allt från stora infrastrukturprojekt och byggande till att det i regionen finns många industrier. Det är därför strategiskt rätt för oss, och det självklara valet, att Göteborg blir nästa plats för oss att etablera ett nytt kontor på.

Med det nya kontoret blir vi mer rikstäckande, samtidigt som vi blir mer lokalt förankrade. Precis som vi redan gör från kontoren i Stockholm och Luleå så kommer vi i Göteborg att erbjuda tjänster inom förorenade områden, miljö och hållbarhet, arbetsmiljö och utbildning.