Nathalie Linnarsson – ny teamledare

Efter 7 år i branschen och nästan 2,5 år på Liljemark byter nu Nathalie Linnarsson uppgifter och går in i uppdraget som teamledare i Göteborg.

– Det känns kul och spännande! Vi är ett väldigt bra och kompetent team i Göteborg, och på Liljemarks generellt. Därför känns det som en spännande utmaning att arbeta mer med teamet, marknaden och det strategiska arbetet, säger Nathalie Linnarsson.

Nathalie har nu ansvar för att stötta och leda miljökonsulterna som har sin bas i Göteborg. Ett första steg för henne i det arbetet är att vara tillgänglig och inlyssnande för gruppen, så att de tillsammans ska kunna fortsätta utvecklas på Göteborgskontoret. Enligt Nathalie är den största utmaningen för närvarande att de har många projekt igång, vilket hon poängterar är en angenäm utmaning, som leder till nästa utmaning: att utöka teamet för att kunna möta de behov som finns.

– Jag är stolt över vår strävan att försöka göra världen lite bättre. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta utveckla arbetet på Göteborgskontoret och arbetet med alla våra lokala kunder. Jag ser också fram emot att fortsätta lära mig av alla kollegor, säger Nathalie.

Hon har en examen från Chalmers, väg- och vattenbyggnadsprogrammet med master i Industriell ekologi. Sedan 2016 har hon arbetat inom förorenade områden och med anbudsarbete. De erfarenheterna tar hon med sig in i den nya uppgiften.

– För mig är det allra viktigaste att gruppen som helhet trivs och får möjlighet att utvecklas, och det är en grundförutsättning för att trivas på jobbet. Jag som person drivs av utmaningar och problemlösningar, att samarbeta med människor och tillsammans åstadkomma ett resultat, avslutar Nathalie.

Vill du veta mer om vad vi gör? Läs då mer om våra tjänster och om tidigare uppdrag.