Liljemark Consulting utsett till Superföretag

Idag blev Liljemark Consulting utsedd till ett av Sveriges Superföretag 2018!

”Vi är stolta över att stå med på Veckans Affärers lista över Superföretag. Men framförallt är jag stolt över företaget och mina medarbetare. Det är vi som gör detta. Detta visar att man kan bygga ett hållbart företag och att det är affärsmässigt, vilket var min vision när jag startade företaget, säger Anneli Liljemark VD och grundare av Liljemark Consulting.

728 företag, en dryg promille av alla Sveriges aktiebolag, är i år utsedda till Superföretag. För att kvala in på listan krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Av årets 728 Superföretag är det endast 82 st som har en kvinnlig VD, vilket motsvarar cirka 11 %.

”Jag är inte förvånad att det ser ut så för företagsledningar har en kultur och struktur där män är normen. Men det måste inte vara så, det finns många otroligt kompetenta kvinnor som kan axla chefskapet. 11 % är på tok för lågt men det är en ökning och vi 82 kan förhoppningsvis bana väg för ännu fler kommande år, fortsätter Anneli.

Tack för den fina utmärkelsen Veckans Affärer!

Läs mer om Sveriges Superföretag 2018 på:

Artikel i Veckans Affärer

Rapport på Bisnode