En ny Liljemarkare är här

Vi har den stora glädjen att hälsa Freddie Klaus välkommen till oss!

Freddie arbetar nu hos oss som miljökonsult med sin bas i Stockholm. Hon tog sin kandidatexamen i miljövetenskap från Skidmore College i USA våren 2020 och har precis avslutat sin master genom programmet Mark, Vatten och Miljö vid SLU Uppsala.  Freddie är nyexaminerad men har trots det redan erfarenhet av att vara konsult från att hon arbetat som studentkonsult för SLU Holding med innovationer inom de gröna näringarna.

Vi ställde några frågor till Freddie för att du ska få möjlighet att lära känna henne lite:

Varför arbetar du just med miljö och hållbarhet?

Jag är i grunden en vetenskapsnörd med en förkärlek till naturen, så det kommer sig ganska naturligt att jag drogs till miljöarbete. En giftfri miljö och ett mer hållbart samhälle ligger mig nära hjärtat, och med miljövetenskap kände jag att jag kunde kombinera mitt intresse för vetenskap med min önskan att bidra till en renare miljö.

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att alltid fortsätta lära mig och få problemlösa tillsammans med engagerade kollegor. Som nyexaminerad är jag intresserad av att lära mig och utvecklas i början av min karriär – jag tror därmed jag kan bidra med nytt perspektiv och ett starkt driv!

Varför har du valt att arbeta på Liljemark Consulting?

Liljemark erbjuder en kombination av de arbetsområden jag är intresserad av samt en verksamhet som jag personligen ser väldigt mycket fram emot att få vara del av. Med Liljemark kände jag att jag hittade en arbetsplats där jag får möjligheten att lära mig av otroligt kunniga kollegor, samt växa och utvecklas med företaget.

Varmt välkommen Freddie!

Vill du komma i kontakt med Freddie? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.