Varmt välkommen till oss Kajsa!

Vi har det stora nöjet att hälsa Kajsa Formgren välkommen till oss! Kajsa har precis börjat arbeta hos oss som ekonomiansvarig med IT-ansvar och hon kommer även ingå i ledningsgruppen. Detta är en ny tjänst, som är en del i att utveckla företaget framåt. Kajsa är civilekonom och har lång erfarenhet som ekonomichef från olika branscher, främst små bolag i tillväxt.

Vi ställde tre frågor till Kajsa för att du ska få möjlighet att lära känna henne lite bättre:

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att få vara delaktig i att skapa långsiktig lönsamhet i ett sunt bolag. Jag tycker om att arbeta med allt från att utveckla processer och lösningar, till att rent generellt sträva efter att vara ett bra stöd till verksamheten.

Varför valde du att börja jobba på Liljemark Consulting?

När jag kom i kontakt med Liljemark fick jag ett mycket gott intryck – det är ett välskött bolag i stabil tillväxt, som också står starkt trots Coronapandemin. Dessutom arbetar företaget med något som känns viktigt för mig, miljö och hållbarhet, och det sätter jag ett stort värde på.

Ser du fram mot något speciellt?

Nu närmast ser jag fram mot att få lära känna mina nya kollegor och att komma igång med allt. På längre sikt ser jag fram emot att få vara en del av en den spännande resa som företaget gör.

Välkommen Kajsa!

Vill du komma i kontakt med Kajsa? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.

Kajsa Formgren eknomiansvarig