Annelie förstärker teamet i Stockholm

Vi säger varmt välkommen Annelie Loberg till oss på Liljemark Consulting! Annelie har börjat arbeta hos oss som miljökonsult, med sin bas på vårt kontor i Stockholm. Hon kommer att arbeta med bland annat inventering för Trafikverket, markföroreningar, förorenade byggnader och inventeringar av byggnader, kontrollprogram och recipientutredningar.

Hon har arbetat som miljökonsult sedan 2008 och innan det som miljökontrollant och dagkontrollant.

Vi ställde tre frågor till Annelie för att du ska få möjlighet att lära känna henne lite bättre:

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag har alltid varit intresserad av miljö och miljöarbete. Jag började halv tidigt som aktivist i ickevåldsnätet och inom olika miljörörelser. Men då var allt arbete ideellt men efter utbildningen kan jag göra sådant arbete till vardags. Det känns viktigt att kunna bidra.

Varför valde du att börja jobba på Liljemark Consulting?

Min gamla kollega arbetar här, vi träffades och hon berättade att hon trivdes mycket bra och Liljemark hade många spännande uppdrag. Dessutom ville jag arbeta på ett mindre kontor än mitt förra arbete. Jag blev intresserad och fick komma på intervju, det ena ledde till det andra och nu är jag här.

Ser du fram mot något speciellt?

Jag ser fram mot att arbeta med intressanta uppdrag och trevliga kollegor.

Varmt välkommen Annelie!

Vill du komma i kontakt med Annelie? Här hittar du hennes kontaktuppgifter.

Annelie Loberg miljökonsult på Liljemark Consulting