Projektledare marksanering Stockholm/Göteborg 

Vi söker nu en projektledare för att leda projekt som omfattar projektering och genomförande av åtgärder av förorenade områden. Vi har förtroendet från flera uppdragsgivare att anlitas som beställarstöd för undersökningar och åtgärder av förorenade områden eller som konsulter för genomförande av undersökningar, utredningar och projektering av åtgärder. För att förstärka vår organisation behöver vi nu rekrytera ytterligare minst en projektledare att leda projekt främst i skedet planering och projektering av åtgärder samt genomförande av saneringsåtgärder.

Om tjänsten 

Arbetsuppgifterna innebär att driva projekt från utredningsskede till genomförande av åtgärder. Här ingår till exempel att genomförande av undersökningar, leda projektering av åtgärder, upphandling av efterbehandlingsentreprenader, ansökan om tillstånd, projektledning och budgetuppföljning.

En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla företaget och vår verksamhet. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm eller i Göteborg.

Din kunskap och erfarenhet 

I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, miljövetare eller motsvarande. Vi tror att du arbetat med förorenade områden i minst 5 år. För den här tjänsten söker vi en person som har stor erfarenhet av projektering och/eller genomförande av marksaneringsprojekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av in-situsanering eller andra behandlingsmetoder.

Arbetet medför resor och därför måste du ha B-körkort.

Om Liljemark Consulting 

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 16 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Stockholm och Göteborg. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Ansök nu 

Vi går löpande igenom ansökningar. Du är välkommen att skicka din ansökan till vår VD Anneli Liljemark.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på 070-721 02 32 eller anneli@liljemark.net.