KONSULTER FÖRORENADE OMRÅDEN – GÖTEBORG

Vi söker nu flera konsulter inom förorenade områden till vårt kontor i Göteborg. I första hand söker vi personer med erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, miljövetare eller motsvarande. Hos oss får du vara med och bygga upp vår verksamhet vid ett helt nystartat kontor. Gillar du nybyggaranda – kom till oss! Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap.

Om tjänsten

I arbetet som miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar.

Du arbeta som konsult med inriktning förorenade områden. Tjänsten är heltid och med placering i Göteborg.

Din kunskap och erfarenhet

Du har en eftergymnasial utbildning två år eller längre inom miljövård och miljöskydd. Vi tror att du arbetat som miljöingenjör med minst 5 års erfarenhet. 

Arbetet medför resor och därför måste du ha B-körkort.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Syftet med att rekrytera en affärsutvecklare inom miljö och hållbarhet är att utveckla företaget så att tjänsteutbudet och kundunderlaget breddas och företaget får ytterligare ett starkt affärsområde.

Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 14 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg, Luleå och Stockholm. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med i den resan.

Ansök nu

Vi går löpande igenom ansökningar. Du är välkommen att skicka din ansökan till vår VD Anneli Liljemark.
Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på 070-721 02 32 eller anneli@liljemark.net.