Sökes: Uppdragsledare förorenade områden - Stockholm

Vi är ett miljökonsultföretag med ca 25 medarbetare, som vill bli fler! Våra medarbetare är med och gör skillnad på riktigt för en hållbar framtid. Med lösningar som är bra för kunden och miljön bidrar vi till miljö- och samhällsnytta, det kan du vara en del av. Vi tror på att det är vi tillsammans som skapar vår framgång. Nu söker vi seniora konsulter till vårt kontor i Stockholm som vill växa med oss!

Vår ambition är att vara med och utveckla samhället och branschen; det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss, ta in ny kunskap och hitta nya lösningar. Vi tror att nya idéer och arbetsglädje skapas av människor som känner att de får vara med och bidra och som arbetar i en god arbetsmiljö, därför är det viktigt för oss att skapa bra förutsättningar för var och en. Vi finns i Stockholm och Göteborg .

Om tjänsten

För att förstärka oss ytterligare söker vi nu en eller flera uppdragsledare inom förorenade områden till våra kontor i Stockholm. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av arbete med förorenade områden, om du tidigare arbeta som konsult är det meriterande.

I tjänsten som uppdragsledare hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Din roll kan vara både att vara uppdragsledare för undersökningar och utredningar eller att medverka som handläggare eller specialist i uppdrag. Du är med i alla delar av uppdragen från inledande inventeringar, genomförande av undersökningar samt utföra utredningar och medverka vid saneringsåtgärder. Arbetet hos oss innebär att du arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor i olika uppdragsteam. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap. En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag. I rollen som uppdragsledare har du ett stort ansvar för kundrelationen i uppdraget.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm. För närvarande har vi kontor i Vällingby men kommer under våren 2021 även att etablera ett kontor på Södermalm.

Din kunskap och erfarenhet

Du har god erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. För att axla rollen som uppdragsledare hos oss tror vi att du har cirka 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav.

ANSÖK NU!

Välkommen med din ansökan 31 januari till jobb@liljemark.net. Ange "Uppdragsledare Stockholm" i ämnesraden. Vi kommer att göra urvalet löpande.