SENIOR KONSULT FÖRORENADE OMRÅDEN - STOCKHOLM

Vi söker nu flera konsulter inom förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. För att förstärka oss ytterligare söker vi nu en eller flera seniora konsulter eller specialister inom förorenade områden. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av arbete med förorenade områden som senior konsult eller kanske är du specialist inom t ex riskbedömningar, föroreningstransport eller motsvarande.

Om tjänsten

I tjänsten som senior konsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Din roll i våra uppdrag kan vara både att vara uppdragsledare för större komplexa utredningar eller att medverka som specialist i uppdrag. I våra uppdrag medverkar du i alla led av utredningsarbete från inledande inventeringar, planera och genomföra undersökningar samt utföra utredningar och medverka vid saneringsåtgärder. Arbetet hos oss innebär att du  arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor i olika uppdragsgrupper. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap. En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm.

Din kunskap och erfarenhet

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som senior konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. För att axla rollen som senior konsult hos oss tror vi att du har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet.

Arbetet medför resor och därför måste du ha B-körkort.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 19 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Stockholm och Göteborg. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Ansök nu

Vi går löpande igenom ansökningar. Du är välkommen att skicka din ansökan till jobb@liljemark.net.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på 070-721 02 32 eller anneli@liljemark.net.