Konsult Miljötjänster

Nu söker Liljemark Consulting flera konsulter inom området Miljötjänster till vårt kontor i Stockholm eller Göteborg. I första hand söker vi personer med erfarenhet av arbete med miljöbalken i förhållande till miljöfarlig verksamhet, vattenverksamhet eller annat företagande, till exempel konsulter, beställare, utredare eller inspektörer.

Om tjänsten

I arbetet som miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med utredningar, miljöbedömningar, tillståndsansökningar och anmälningsärende i enlighet med miljöbalken. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor. Du behöver kunna driva dina uppdrag och projekt självständigt, och därtill utföra dem i samarbete med övriga inom ditt arbetsområde hos oss. En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm eller Göteborg.

Din kunskap och erfarenhet

I första hand söker vi dig med erfarenhet av arbete med miljötjänster, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. Det är meriterande om du arbetat i projekt och som projektledare. I grunden har du en relevant högskoleutbildning som civilingenjör, miljövetare eller motsvarande. Dessutom har du minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom miljöområdet.

Som person är du drivande och resultatorienterad. Du gillar att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetet medför resor och därför måste du ha B-körkort.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 19 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Stockholm och Göteborg. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Ansök nu

Vi går löpande igenom ansökningar. Du är välkommen att skicka din ansökan till jobb@liljemark.net.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på 070-721 02 32 eller anneli@liljemark.net.