Sökes: Konsult miljö och hållbarhet 

Vi är ett miljökonsultföretag med ett 20-tal medarbetare, som vill bli fler! Våra medarbetare är med och gör skillnad på riktigt för en hållbar framtid. Med lösningar som är bra för kunden och miljön bidrar vi till miljö- och samhällsnytta, det kan du vara en del av. Vi tror på att det är vi tillsammans som skapar vår framgång. Nu söker vi seniora konsulter inom miljö och hållbarhet till vårt kontor i Stockholm!  

Vår ambition är att vara med och utveckla samhället och branschen; det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss, ta in ny kunskap och hitta nya lösningar. Vi tror att nya idéer och arbetsglädje skapas av människor som känner att de får vara med och bidra och som arbetar i en god arbetsmiljö, därför är det viktigt för oss att skapa bra förutsättningar för var och en. Vi finns i Stockholm och Göteborg.  

Om tjänsten 

Vi söker dig med erfarenhet av arbete med miljöfrågor och/eller hållbarhetsfrågor som senior konsult. I området miljö och hållbarhet ingår bland annat miljöfrågor inom olika typer av företag, industrier, bygg och fastighet.  

I tjänsten som senior konsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med utredningar inom miljö- och/eller hållbarhetsområdet. Din roll i våra uppdrag kan vara både att vara uppdragsledare för mindre eller större komplexa utredningar samt att medverka som specialist i uppdrag. I våra uppdrag medverkar du i alla led av utredningsarbete från inledande analys av problembild, att ta fram lösningsförslag, eventuella myndighetskontakter och att genomföra utredning/revison/redovisning/miljörapport/anmälan eller annat. Det kan även vara aktuellt för dig att arbeta som miljösamordnare företag. Arbetet hos oss innebär att du arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor i olika uppdragsgrupper. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap. En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag. 

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm. 

Din kunskap och erfarenhet 

Du har en akademisk utbildning inom området och har minst 8 års relevant erfarenhet av arbete som konsult, miljöchef, miljösamordnare eller motsvarande. 

Du är van att planera, leda och slutföra projekt inom givna tidsramar och budget. Du bör vara van vid att utveckla kundkontakter, bygga relationer och skapa affärer. Vi tror att du drivs av utveckling samt att kunna se och hitta nya möjligheter.  

Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav. 

Ansök nu!

Välkommen med din ansökan senast 25 augusti till jobb@liljemark.net. Ange "Konsult miljö och hållbarhet" i ämnesraden. Vi kommer att göra urvalet löpande. 

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta teamledare Helena Segervall på 072-210 30 31 eller helena.segervall@liljemark.net.