KONSULT FÖRORENADE OMRÅDEN - STOCKHOLM

Vi söker nu flera konsulter inom förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. I första hand söker vi personer med erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.

Om tjänsten

I arbetet som miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap. En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm.

Din kunskap och erfarenhet

I första hand söker vi dig med erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, miljövetare eller motsvarande. Dessutom har du minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.

Arbetet medför resor och därför måste du ha B-körkort.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 19 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Stockholm och Göteborg. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Ansök nu

Vi går löpande igenom ansökningar. Du är välkommen att skicka din ansökan till jobb@liljemark.net.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på 070-721 02 32 eller anneli@liljemark.net.