Junior konsult förorenade områden – Göteborg

Vi söker nu en junior miljökonsult för att komplettera vårt erfarna gäng i Göteborg. Vi söker nu en engagerad, nyfiken och noggrann junior miljö konsult som vill jobba med förorenade områden.

Om tjänsten

I arbetet som junior miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis miljöprovtagningar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor. I rollen som junior konsult arbetar du tillsammans med våra seniora konsulter. Vart efter du utvecklas får du ta större ansvar för olika delar av våra uppdrag. Det är viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra och gilla att vara en del i ett team är därför en viktig egenskap.

Tjänsten är heltid och med placering i Göteborg.

Din kunskap och erfarenhet

I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, miljövetare eller motsvarande. Har du dessutom minst ett års  erfarenhet  av miljöprovtagning i förorenade områden eller utredning  av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet är det meriterande. Om du gått SGF:s utbildning för miljötekniska undersökningar eller certifierad provtagning i mark och grundvatten eller kunskap i GIS och CAD ser vi det som positivt.

Arbetet medför resor och därför måste du ha B-körkort.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 19 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Stockholm och Göteborg. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Ansök nu

Vi går löpande igenom ansökningar. Du är välkommen att skicka din ansökan till jobb@liljemark.net.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på 070-721 02 32 eller anneli@liljemark.net.