ATT JOBBA MED OSS

Vill du vara med och skapa en hållbar framtid samtidigt som du har kul?

Vi är ett miljökonsultföretag med ett 20-tal medarbetare, som vill bli fler! Vi har stor erfarenhet inom och intresse för miljö och hållbarhet, vår spetskompetens är förorenad mark och vi är mitt uppe i en fas av utveckling och fördjupning av miljötjänster. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg, men uppdragen är i hela Sverige.

Ett företag där medarbetarna kan utvecklas tillsammans och må bra.
Ett företag där medarbetarna kan utvecklas tillsammans och må bra.

När du arbetar med oss kommer du få vara delaktig och din röst är viktig, alla medarbetare är involverade i och har möjlighet att påverka verksamheten. Genom våra intressanta och utmanade uppdrag får du en varierad vardag och utvecklas i din roll. Vi har korta beslutsvägar, vi stöttar varandra och det finns stor möjlighet att forma ditt arbete utifrån din kompetens och dina drivkrafter.

Vår ambition är att vara med och utveckla samhället och branschen; det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss, ta in ny kunskap och hitta nya lösningar. Vi tror att nya idéer och arbetsglädje skapas av människor som känner att de får vara med och bidra och som arbetar i en god arbetsmiljö, därför är det viktigt för oss att skapa bra förutsättningar för var och en.

Vi har många intressanta uppdrag och utvecklingsprojekt, men vi vill ännu mer. Därför vill vi bli fler. I första hand söker vi medarbetare till våra kontor i Stockholm och Göteborg. Vi söker personer med erfarenhet som miljökonsult eller annan relevant bakgrund. Vi kan erbjuda flexibla arbetsformer avseende omfattning och anställningsform.

Om du har kunskapen, lusten och delar vårt engagemang att vilja skapa en hållbar värld, är vi säkra på att vi kommer vara en perfekt match. Skicka in din ansökan redan idag!

Nu söker vi

Ekonomiansvarig - Stockholm

Nu söker vi dig, en ny Ekonomiansvarig som kan hjälpa oss att växa! Du har ett helhetsansvar för företagets ekonomifunktion och alla ekonomiska frågor både på en strategisk och operativ nivå. I tjänsten ingår även att ha övergripande ansvar för företagets IT-miljö och att leda och driva företagets utveckling inom digitalisering. Du rapporterar till VDn och vi tror att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en konsultverksamhet. Då vår verksamhet växer söker vi dig som kan bidra till att utveckla och förnya våra arbetssätt samtidigt som du driver och följer upp verksamheten på ett strukturerat sätt.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>


Senior konsult förorenade områden - Stockholm

För att förstärka oss ytterligare söker vi nu en eller flera seniora konsulter eller specialister inom förorenade områden. Du har gedigen erfarenhet av exempelvis riskbedömningar, föroreningstransport eller motsvarande. Din roll är att vara uppdragsledare för större komplexa utredningar eller att medverka som specialist i uppdrag. Du medverkar i alla led av utredningsarbete från inledande inventeringar, planera och genomföra undersökningar samt utföra utredningar och medverka vid saneringsåtgärder.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>


ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta Anneli Liljemark på tel 0707 210 232 eller anneli@liljemark.net.

Vi rekryterar vartefter, välkommen med din ansökan på e-post till jobb@liljemark.net