ATT JOBBA MED OSS

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 17 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg och Stockholm.

VI HAR ARBETSGLÄDJE. Vårt arbete och vår kultur kännetecknas av delaktighet, nyfikenhet och engagemang.

HOS OSS ÄR DU DELAKTIG. Vi är ett företag där alla medarbetare är involverade i hela företagets verksamhet. Vi har korta beslutsvägar, platt struktur och stöttar vid behov varandra utan prestige. Alla medarbetare inkluderas i företagets utveckling och strategiska beslut.

VI ÄR NYFIKNA. För oss är det en självklarhet att nyfikenhet och utvecklande idéer skapas av människor som arbetar i en sund och utvecklande arbetsmiljö. Därför värnar vi om att skapa rätt arbetsförutsättningar för var och en.

VI HAR ETT STORT ENGAGEMANG. Vår ambition är att vara med och utveckla branschen, det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss och hitta nya lösningar, men även genom ett stort engagemang i branschföreningar, genom att bidra till utbildning och främja nyskapande projekt och lösningar.

För oss är rätt person alltid viktigare än formell utbildning, erfarenhet och bostadsort. I första hand söker vi personer till våra kontor i Stockholm och Göteborg, men även andra orter är möjliga. Vi söker personer med erfarenhet som konsult eller annan relevant bakgrund. Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda flexibla arbetsformer avseende omfattning och anställningsform.

Nu söker vi

Projektledare marksanering Stockholm/Göteborg

Vi förstärker nu vår organisation med minst en projektledare att leda projekt främst i skedet planering och projektering av åtgärder samt genomförande av saneringsåtgärder. Det ingår exempelvis att genomförande av undersökningar, leda projektering av åtgärder, upphandling av efterbehandlingsentreprenader, ansökan om tillstånd, projektledning och budgetuppföljning.

Vi tror att du arbetat med förorenade områden i minst 5 år. För den här tjänsten söker vi specifikt en person som har stor erfarenhet av projektering och/eller genomförande av marksaneringsprojekt.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>


Senior konsult förorenade områden - Stockholm

Vi söker seniora konsulter inom förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av arbete med förorenade områden som senior konsult eller kanske är du specialist inom t ex riskbedömningar, föroreningstransport eller motsvarande. Din roll i våra uppdrag kan vara att både att vara uppdragsledare för större komplexa utredningar eller att medverka som specialist i uppdrag. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor.

I första hand söker vi dig som har lång erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>


Konsult förorenade områden - Stockholm

Vi söker flera konsulter inom förorenade områden. I arbetet som miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor.

I första hand söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>


ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta Anneli Liljemark på tel 0707 210 232 eller anneli@liljemark.net.

Vi rekryterar vartefter, välkommen med din ansökan på e-post till Anneli Liljemark