ATT JOBBA MED OSS

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 19 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg och Stockholm.

VI HAR ARBETSGLÄDJE. Vårt arbete och vår kultur kännetecknas av delaktighet, nyfikenhet och engagemang.

HOS OSS ÄR DU DELAKTIG. Vi är ett företag där alla medarbetare är involverade i hela företagets verksamhet. Vi har korta beslutsvägar, platt struktur och stöttar vid behov varandra utan prestige. Alla medarbetare inkluderas i företagets utveckling och strategiska beslut.

VI ÄR NYFIKNA. För oss är det en självklarhet att nyfikenhet och utvecklande idéer skapas av människor som arbetar i en sund och utvecklande arbetsmiljö. Därför värnar vi om att skapa rätt arbetsförutsättningar för var och en.

VI HAR ETT STORT ENGAGEMANG. Vår ambition är att vara med och utveckla branschen, det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss och hitta nya lösningar, men även genom ett stort engagemang i branschföreningar, genom att bidra till utbildning och främja nyskapande projekt och lösningar.

För oss är rätt person alltid viktigare än formell utbildning, erfarenhet och bostadsort. I första hand söker vi personer till våra kontor i Stockholm och Göteborg, men även andra orter är möjliga. Vi söker personer med erfarenhet som konsult eller annan relevant bakgrund. Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda flexibla arbetsformer avseende omfattning och anställningsform.

Nu söker vi

Ekonomiansvarig - Stockholm

Nu söker vi dig, en ny Ekonomiansvarig som kan hjälpa oss att växa! Du har ett helhetsansvar för företagets ekonomifunktion och alla ekonomiska frågor både på en strategisk och operativ nivå. I tjänsten ingår även att ha övergripande ansvar för företagets IT-miljö och att leda och driva företagets utveckling inom digitalisering. Du rapporterar till VDn och vi tror att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en konsultverksamhet. Då vår verksamhet växer söker vi dig som kan bidra till att utveckla och förnya våra arbetssätt samtidigt som du driver och följer upp verksamheten på ett strukturerat sätt.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>


Senior konsult förorenade områden - Stockholm

För att förstärka oss ytterligare söker vi nu en eller flera seniora konsulter eller specialister inom förorenade områden. Du har gedigen erfarenhet av exempelvis riskbedömningar, föroreningstransport eller motsvarande. Din roll är att vara uppdragsledare för större komplexa utredningar eller att medverka som specialist i uppdrag. Du medverkar i alla led av utredningsarbete från inledande inventeringar, planera och genomföra undersökningar samt utföra utredningar och medverka vid saneringsåtgärder.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>


ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta Anneli Liljemark på tel 0707 210 232 eller anneli@liljemark.net.

Vi rekryterar vartefter, välkommen med din ansökan på e-post till jobb@liljemark.net