Välkommen Jessica!

Välkommen Jessica Åberg till Liljemark Consulting! Vi är mycket glada att ha med dig i vårt team och att du är med och bygger upp verksamheten i Göteborg.

Är du nyfiken på vem Jessica är? Genom tre snabba frågor kan du här lära känna henne lite:

Vad är det som driver dig i ditt arbete som miljökonsult?

Jag drivs av tanken att mitt arbete gör skillnad. Att utreda och föreslå åtgärder för förorenade områden så att riskerna för människors hälsa och för miljön blir acceptabla, nu och i framtiden.

Varför har du valt att börja arbeta på Liljemark Consulting?

Jag tackade ja till att jobba på Liljemark Consulting eftersom jag såg en möjlighet att få arbeta i utmanande uppdrag med fokus på miljöfrågor och föroreningar. Jag lockades av att Liljemarks har ett gott renommé i branschen med många återkommande kunder. Det lät också väldigt spännande att få vara med att starta upp verksamheten i Göteborg.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag kommer närmast från Tyréns AB där jag under de senaste åren tillbringat mycket tid i större infrastrukturprojekt. Jag har haft rollen som teknikansvarig för förorenade områden vilket innebär ansvar för utredning av föroreningssituationen, att föreslå vilka åtgärder som behöver vidtas, hur överskottsmassor ska hanteras och att projektera för efterbehandling. Innan dess var jag på Sandströms Miljö- och Säkerhetskonsult (nuvarande Orbicon) där jag fick en gedigen erfarenhet av fältarbete från både undersökningar och miljökontroll vid saneringar.

 

Vill du också arbete med oss i Göteborg? Vi söker fler miljökonsulter, läs mer här.