ATT JOBBA MED OSS

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 12 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg, Luleå och Stockholm.

VI HAR ARBETSGLÄDJE. Vårt arbete och vår kultur kännetecknas av delaktighet, nyfikenhet och engagemang.

HOS OSS ÄR DU DELAKTIG. Vi är ett företag där alla medarbetare är involverade i hela företagets verksamhet. Vi har korta beslutsvägar, platt struktur och stöttar vid behov varandra utan prestige. Alla medarbetare inkluderas i företagets utveckling och strategiska beslut. 

VI ÄR NYFIKNA. För oss är det en självklarhet att nyfikenhet och utvecklande idéer skapas av människor som arbetar i en sund och utvecklande arbetsmiljö. Därför värnar vi om att skapa rätt arbetsförutsättningar för var och en.

VI HAR ETT STORT ENGAGEMANG. Vår ambition är att vara med och utveckla branschen, det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss och hitta nya lösningar, men även genom ett stort engagemang i branschföreningar, genom att bidra till utbildning och främja nyskapande projekt och lösningar.

För oss är rätt person alltid viktigare än formell utbildning, erfarenhet och bostadsort. I första hand söker vi personer till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Luleå, men även andra orter är möjliga. Vi söker personer med erfarenhet som konsult eller annan relevant bakgrund. Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda flexibla arbetsformer avseende omfattning och anställningsform.

Nu söker vi

KONSULTER FÖRORENADE OMRÅDEN - GÖTEBORG

Vi söker seniora konsulter inom förorenade områden till vårt nystartade kontor i Göteborg. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp vår verksamhet i Göteborg från grunden. I första hand söker vi dig som har lång erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.


KONSULTER FÖRORENADE OMRÅDEN - STOCKHOLM

Vi söker seniora konsulter inom förorenade områden. Vill du vara med och bygga vidare på vår verksamhet i Stockholm? I första hand söker vi dig som har lång erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.


MILJÖKONSULTER 

Inom miljöområdet söker vi nu ytterligare seniora miljökonsulter. Vi söker dig som har erfarenhet inom t ex miljöledning, miljöchef/ miljösamordning, kemikalier, MKB, tillstånd eller avfall. Med din och vår erfarenhet utvecklar vi tillsammans våra tjänster inom området.

ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta Anneli Liljemark på tel 0707 210 232 eller anneli@liljemark.net.

Vi rekryterar vartefter, välkommen med din ansökan på e-post till Anneli Liljemark